Förstärk din kommunikation

Det där med att nå fram till människor och vara tydlig, är bland det svåraste som finns. Kommunikation är ett område som man alltid kan utveckla och förfina. Vi har äran att ha Margareta Carlsson från Solberga Station som ska leda oss i ämnet. Under denna aktivitet får vi tips och verktyg för att förstå vår egen och andras kommunikation bättre.

Gratis

Bli Svin(n)smart med Too Good to Go

Tillsammans med det internationella företaget Too Good To Go kommer vi att lära oss mer om matsvinn, effektiva lösningar och få konkreta tips på hur vi kan påverka vårt svinn. Talare: Åsa Sandberg, Sverigechef för Too Good To Go

Föredrag & workshop om kvinnligt ägande

BPW Jönköpings län är glada över att Tova Larsson besöker oss för att hålla i en workshop om begreppet ägande. Vad äger du? Hur påverkas du av det du äger och inte äger? Hur påverkas samhället av att männen äger ungefär dubbelt så mycket av Sverige? Det här är frågor vi ska diskutera i en workshop om kvinnligt ägande. Tova Larsson är en ung talang som är Ordförande i Unga Aktiesparare Jönköping och föreläser om privat ekonomi.

Gratis

Vi köper aktier

Välkomna till ett middags-möte utan föreläsare där vi delar med oss av våra funderingar och erfarenheter av att köpa aktier. Du anmäler* dig genom att du anger att du kommer på facebook-evenemanget eller genom att skicka ett mejl till bpwjonkoping@hotmail.com.

Gratis

Kvinnor och stress – hur man skapar sunda vanor

Kvinnor är den grupp i samhället som mår sämst psykiskt och unga kvinnor är mest stressade. Långvarig stress kan leda till en rad både psykiska och fysiska hälsoproblem såsom depression och utmattningssyndrom. Mindlers expert Jennie Janderö har flera års erfarenhet av att jobba med just kvinnors psykiska mående och höga prestationskrav. Under detta event kommer Jennie tala om hur man kan identifiera ohälsa hos sig själv men även sin omgivning. Därtill ge verktyg för att skapa ett bättre mående och en sund vardag.

kr99

Can big WTO make bigger changes for women?

På internationella kvinnodagen bjuder BPW Stockholm in World Trade Organization för att fråga hur det går med jämställdheten i handeln? 2020 minskade antal kvinnoägda företag i Sverige och övrig statistik gällande livstidsinkomster eller antal kvinnor i ledningen och styrelsepositioner har stagnerat de senaste åren. Är det likadant utrikes? Och gör WTO något för att ändra det här? Kan WTO skapa förändring? Head of Gender and Trade, Anoush der Boghossian, går igenom vad WTO gjort fram tills nu och hur hon jobbar för att åstadkomma förändring.

Gratis

Kvinnornas roll i radiohistorien

Vi kommer att få lyssna på Gunilla Nordström som kommer att berätta om "Kvinnornas roll i radiohistorien". Gunilla har själv jobbat många år som reporter på SR och har mycket intressant att berätta om hur kvinnorna skildrades i radion förr.

Gratis

Föreläsningsserie – Boosta 2021 och din ekonomiska hälsa!

Online Event

BPW Malmö vill stötta egna medlemmar på deras resa att göra av 2021 till ett tillväxtår genom att tillsammans skapa en plattform som kommer att växa fram i en serie av 5 workshops under ledningen av Catharina Sjöstrand och Mercedes Vidal Lovato. Catharina är personlig tränare inom vardagsekonomi och Mercedes är digital transformationsexpert och innovationscoach med passionen att hjälpa människor och företag att nå sin vision. Ta nytta av kraft, energi och kunskap i nätverket och led dig själv fram så din vision kan växa.

kr1000

Årsstämma 2021

BPW Sverige bjuder in ordföranden och medlemmar från våra lokala klubbar till årsstämma.BPW Sverige bjuder in ordföranden och medlemmar från våra utspridda lokala klubbar runt om i Sverige. Som traditionen [...]

Kvinnor & Stress – Hur vi skapar sunda vanor

Workshop med Mindlers expert Jennie Janderö har flera års erfarenhet av att jobba med just kvinnors psykiska mående & höga prestationskrav.Kvinnor är den grupp i samhället som mår sämst psykiskt [...]

Ekonomisk frihet

Ditt nästa steg mot ekonomisk frihet. Vad innebär det & hur tar man sig dit? Vi pratar relationen till pengar & investeringsstrategi!Ekonomiskt fri. Vad innebär det egentligen och hur tar [...]

Till toppen