Laddar Evenemang
Hör Ivana von Proschwitz konkreta tips på hur du byter karriärbana och varför du borde bry dig om artificiell intelligens (AI).

Ivana von Proschiwtz har hunnit med flertalet entreprenörsresor och jobbar idag med startups på AI Sweden. Hör hennes resa och konkreta tips på hur du byter karriärbana och varför du borde bry dig om artificiell intelligens (AI).

Den 8:e december bjuder vi in till mingel och föreläsning av Ivana von Proschwitz på Impact Hub.

Ivana är en serieentreprenör som brinner för att bygga produkter med impact. Hon driver podden ”Bli Företagarinna” där hon vill lyfta förebilder och inspirera fler kvinnor till att starta bolag. Ivana är även med i ledningsgruppen för Women in AI, ett globalt nätverk som verkar för att skapa jämställdhet inom AI, där hon driver ett mentorskapsprogram. Idag jobbar hon med startups på AI Sweden. Vi kommer att få höra om hur man kan jobba med AI, utan att vara programmerare och varför jämställdhet är viktigt inom AI.

Vi kommer även få höra hennes egen entreprenörsresa, där hon sade upp sig mitt i en pågående pandemi för att följa sin dröm och starta sin startup.

Eventet hålls på Impact Hub Stockholm, ett kontorshotell och coworking space för företag som förändrar världen.

ps. Avgift betalas på plats med swish eller kort. 100kr för medlemmar, 150kr för övriga <3. Sugen på att bli medlem? Läs mer på bpw.se/stockholm.

Dela inlägget, Välj din plattform

Till toppen