Tisdagen 27 februari höll BPW i Kristianstad årsmöte.
Kvällens inleddes med en bit mat tillsammans och därefter kom Henrik & Cassandra från Axelssons Condirori och körde livedesserter för oss. De berättade om sitt arbete samtidigt som de byggde upp en presentation med fyra olika desserter. Axelssons är inte vara ett lokalt konditori med goda bakverk , de står för så mycket mer. De tycker inte om orättvisor eller att människor inte ska få vara som de vill och önskar.
De har gjort ett aktivt val att enbart sponsra dam- och flickidrott för att de tycker inte det är ok att t.ex damfotbollen får så mycket mindre i bidrag jämfört med herrfotbollen. Väl värt art uppmuntra och lyfta fram tycker vi i BPW Kristianstad.
Mätta och belåtna efter väl tilltaget sockerpåfyllnad så höll vi årsmöte och jag, Åsa Ask, fick förtroendet att ytterligare ett år som ordförande driva Kristianstad klubben framåt.
Vid pennan, Åsa Ask
– På bilden ser ni allt gott som vi slukade med god aptit. Ser fram mot att träffa er alla i Malmö.