Kvinnor som stöttar kvinnor i Stockholm

Om BPW Stockholm

BPW Stockholm grundades 1931. Är du yrkeskvinna och intresserad av att knyta nya kontakter med andra kvinnor i yrkeslivet? Då har du kommit rätt. Vi är en del av samtiden och inspirerar varandra till framgång.
BPW ingår i det världsomspännande kvinnliga nätverket BPW med 30 000 medlemmar i 115 länder. Vi är en ideell opolitisk organisation med ett flertal klubbar runt om i Sverige som arbetar för att kvinnor ska utvecklas privat och professionellt.

Gå med i vårt nätverk

Vi är nätverket för kvinnor som stöttar kvinnor i Stockholm, BPW Stockholm syftar till att stötta varandra i yrkeslivet och att bilda opinion för våra hjärtefrågor, jämställdhet, ekonomisk självständighet, karriärsutveckling och hälsa. När vi träffas har vi trevligt tillsammans, knyter vi kontakter samt utbyter kunskap och alla möten är tematiserade efter BPWs fokusområden ekonomisk självständighet, hälsa och karriärsutveckling. Det finns många möjligheter att delta i olika aktiviteter lokalt, nationellt och runt om i världen.
  • BPW är ett världsomspännande nätverk som är representerade i 108 länder.
  • I Sverige verkar BPW på tio orter.
  • BPW arbetar för att stärka kvinnors roll i yrkeslivet och ett livslångt lärande.
  • Du får tillgång till ett världsomspännande nätverk med möjligheter till att möta andra kulturer och synsätt.
  • BPW erbjuder utvecklingsmöjligheter genom BPW Europa i ledarskap, Young BPW mm
  • Medlemsskapet kostar 500kr/år.
Kom in i värmen, bli medlem!

Aktuellt

Företagande i en pandemi

27 oktober |18:15 - 20:30

Aktiekväll – nybörjare välkomna!

17 november |18:15 - 19:30

Styrelsen

Ordförande

Anna Lindbäck
Kommunikation & startup strateg

”Jag älskar stora idéer för framtiden & brinner för jämställdhet & miljö. Behöver du nya kontakter, ska du starta eller skala upp ditt företag? Då hjälper jag dig gärna! Alternativ kan vi ta en kaffe och diskutera jämställdhet. När vi skrapar på ytan och tittar på företagande, lön och ägande så har Sverige långt kvar att gå.”

Vice ordförande

Cristina Söderberg
Entrepreneur | Strategist | Public Speaker | Tedx Speaker Coach

”Bidrar med kunskap samt mentorskap som entreprenör och affärsstrateg med en flerårig global ledarskapsresa inom HR, IT, Finans och Strategi. Engagerad inom jämställdhet, mångfald och integration, som viktiga tillgångar i samhället. Min filosofi: Samspelets kraft av gemenskap och självledarskap är nyckel till en framgångsrik karriärutveckling samt lycka i övriga livsområden.”

Sekreterare

Andrea Hemming
Jurist, specialiserad på digitala vårdtjänster, AI och medtech

”Stärka BPW Stockholms varumärke samt utöka dess nätverk och närvaro i aktuella frågor. Därtill fortsätta driva projekt såsom Invested samt Årets Unga Yrkeskvinna som beviserligen ger viktiga verktyg till våra medlemmar och lyfter kvinnor som inspirerar.”

Kassör

Pheabe Thulin
Real Estate Agent at HusmanHagberg Täby

Nätverksansvarig

Julia Lilja
Business Development Manager

”Jag ser fram emot att jobba för att hitta metoder som ökar nätverkandet mellan framförallt BPW Stockholms medlemmar, arrangera event som ligger i linje med våra fokusområden och att engagera mig i BPW Young.”

Klubbmästare

Ulla Hermansson

CEO founder, Clive Christian Scandinavia AB

Programansvarig

Yvonne Westermark
Senior konsult tillväxt på Bredablick Förvaltning AB

Hör av dig till oss för att gå med som medlem, eller om du har några andra frågor!