Åsa Krug, Ordförande BPW Malmö
”Här har jag hittat nya synsätt och möjligheter när jag kom tillbaka till Sverige efter 30 år utomlands. Här har mitt nätverk vuxit, jag har träffat kvinnor som gett mig nya perspektiv, goda råd och inte minst massor med kreativa diskussioner. Detta har gjort mig modigare att kommunicera mina tankar och idéer”

Ulrica Franzén, Ordförande BPW Stockholm
”Att få möjlighet att träffa så många duktiga och intressanta kvinnor, som ger mig nya infallsvinklar, nya idéer, som helt enkelt berikar och ger energi. Att också få lyssna på intressant föredragshållare, som berättar om sin karriär, sin livsbana – kan det bli bättre?”

Marie Lindell, Ordförande BPW Jönköping
Engagerande, intressanta och kreativa möten med kvinnor i alla åldrar som tar upp och diskuterar aktuella ämnen. Aktuella och spännande föreläsningar, som har en inriktning (karriär, hälsa eller ekonomisk självständighet), handarbete har jag fått nog av. Jag är med för min egen skull, inte för att jag måste ställa upp för andra.
Möjlighet att träffa kvinnor från andra länder, andra län och andra orter.

Karin Persson, ordförande BPW Helsingborg

Jag har varit medlem i BPW Helsingborg sedan starten 2003. Ordförandeposten har jag haft sedan 2015. I BPW har jag träffat många inspirerande och kompetenta  kvinnor.
Jag uppskattar att få träffa kvinnor i olika åldrar, yrkeskategorier och framförallt från olika länder. Det är så spännande att delta i BPW:s internationella sammankomster.

Louise Elemalm, styrelseledamot i Sveriges Kvinnolobby & medlem i BPW Luleå
Jag är stolt över att tillhöra BPW, ett nätverk där jag får möjlighet att möta kompetenta kvinnor från olika yrkesområden, lokalt, nationellt och internationellt. Dessa möten ger mig nya perspektiv, som berikar, utvecklar och inspirerar.