”Genom mitt medlemskap stöder jag kvinnors rättigheter i Sverige och världen.”

Varje år utser vi Årets Yrkeskvinna. Här är några av dem.

BPW:s nätverk ger möjlighet till kontakter över hela världen.

Välkommen till BPW Sweden

BPW är ett nätverk där du träffar engagerade, inspirerande och kompetenta kvinnor från olika yrkeskategorier och åldrar. Vi har funnits ända sedan begreppet yrkeskvinnan gjorde sin entré på 1930-talet.

BPW är en träffpunkt för yrkesarbetande kvinnor i alla åldrar, från olika yrkesområden med olika erfarenheter. Hos oss hittar du den energi- och inspirationskälla som vi alla behöver. Förutom stöd och kamratskap får du också insikt i en mängd samhällsfrågor som kan vara avgörande i de vägval du ställs inför i livet.

BPW erbjuder personlig utveckling på alla plan, yrkesmässiga, ekonomiska och inte minst den svåra konsten att finna balans mellan familj, fritid och arbete. Du får möta kvinnor i näringslivet, organisationer och offentlig förvaltning via våra träffar, konferenser och utbildningar.

BPW:s nätverk ger möjlighet till kontakter över hela världen. Vi ingår i en världsomspännande organisation som grundades 1931 av amerikanskan Dr Lena Madisen Philips efter sitt deltagande i en internationell konferens i Genevé med kvinnliga deltagare från olika länder. 1917 tog hon sin juristexamen, den första kvinnliga i USA. Hennes filosofi och engagemang för kvinnors jämställdhet och ställning i såväl yrkeslivet som i samhället gäller än idag.

 

BPW på Facebook

Vår nästa klubbkväll blir den 7 december i Elimkyrkan i Gammelstad ... See MoreSee Less

View on Facebook

BPW Luleå har blivit guidade på Filmpool Nord av Susann Jonsson-Årets Yrkeskvinna i Luleå 2016. Vi började kvällen med att äta en god soppa i restaurangen som finns i Boden Business Park där Filmpool Nord har sina studios. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Här kommer nr 3-2017 av BPW Forum ... See MoreSee Less

View on Facebook

Den 16 oktober kommer BPW Luleå att ha klubbkväll på Filmpool Nord i Sävast. ... See MoreSee Less

View on Facebook

På hemväg från BPW:s ordförande konferens i Jönköping. Många intressanta föreläsare och utnämning av Årets Yrkeskvinna BPW Sweden, Christina Merker Siesjö från Yalla Trappan i Rosengård, Malmö ... See MoreSee Less

View on Facebook