”Genom mitt medlemskap stöder jag kvinnors rättigheter i Sverige och världen.”

Varje år utser vi Årets Yrkeskvinna. Här är några av dem.

BPW:s nätverk ger möjlighet till kontakter över hela världen.

Välkommen till BPW Sweden

BPW är ett nätverk där du träffar engagerade, inspirerande och kompetenta kvinnor från olika yrkeskategorier och åldrar. Vi har funnits ända sedan begreppet yrkeskvinnan gjorde sin entré på 1930-talet.

BPW är en träffpunkt för yrkesarbetande kvinnor i alla åldrar, från olika yrkesområden med olika erfarenheter. Hos oss hittar du den energi- och inspirationskälla som vi alla behöver. Förutom stöd och kamratskap får du också insikt i en mängd samhällsfrågor som kan vara avgörande i de vägval du ställs inför i livet.

BPW erbjuder personlig utveckling på alla plan, yrkesmässiga, ekonomiska och inte minst den svåra konsten att finna balans mellan familj, fritid och arbete. Du får möta kvinnor i näringslivet, organisationer och offentlig förvaltning via våra träffar, konferenser och utbildningar.

BPW:s nätverk ger möjlighet till kontakter över hela världen. Vi ingår i en världsomspännande organisation som grundades 1931 av amerikanskan Dr Lena Madisen Philips efter sitt deltagande i en internationell konferens i Genevé med kvinnliga deltagare från olika länder. 1917 tog hon sin juristexamen, den första kvinnliga i USA. Hennes filosofi och engagemang för kvinnors jämställdhet och ställning i såväl yrkeslivet som i samhället gäller än idag.

 

BPW på Facebook

På tisdag den 2 december kommer vi att presentera Årets Lokala Yrkeskvinna i Kristianstad. Det är en spännande och kreativ kvinna.
Hon presenteras vid en medlemsträff på Café Miró i Kristianstad.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Denna helgen har det varit ordförandemöte i BPW.
Jönköping som är vår senaste nya klubb har varit värd för detta.
Fantastiskt att träffa så många entusiastiska och kreativa kvinnor från Luleå i norr till Malmö i söder. Det känns att det finns go och en bra framtid för föreningen och det arbete som ska göras. Tack för att ni finns!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Idag har höstens program blivit utlagt på hemsidan. Höstens första medlemsträff är den 2 september. Vi träffas på Vånga 77.1, läs mer på hemsidan och välkommen med din anmälan! ... See MoreSee Less

View on Facebook

BPW Business and Professional Women Kristianstad shared BPW Sweden's album. ... See MoreSee Less

View on Facebook