”Genom mitt medlemskap stöder jag kvinnors rättigheter i Sverige och världen.”

Varje år utser vi Årets Yrkeskvinna. Här är några av dem.

BPW:s nätverk ger möjlighet till kontakter över hela världen.

Välkommen till BPW Sweden

BPW är ett nätverk där du träffar engagerade, inspirerande och kompetenta kvinnor från olika yrkeskategorier och åldrar. Vi har funnits ända sedan begreppet yrkeskvinnan gjorde sin entré på 1930-talet.

BPW är en träffpunkt för yrkesarbetande kvinnor i alla åldrar, från olika yrkesområden med olika erfarenheter. Hos oss hittar du den energi- och inspirationskälla som vi alla behöver. Förutom stöd och kamratskap får du också insikt i en mängd samhällsfrågor som kan vara avgörande i de vägval du ställs inför i livet.

BPW erbjuder personlig utveckling på alla plan, yrkesmässiga, ekonomiska och inte minst den svåra konsten att finna balans mellan familj, fritid och arbete. Du får möta kvinnor i näringslivet, organisationer och offentlig förvaltning via våra träffar, konferenser och utbildningar.

BPW:s nätverk ger möjlighet till kontakter över hela världen. Vi ingår i en världsomspännande organisation som grundades 1931 av amerikanskan Dr Lena Madisen Philips efter sitt deltagande i en internationell konferens i Genevé med kvinnliga deltagare från olika länder. 1917 tog hon sin juristexamen, den första kvinnliga i USA. Hennes filosofi och engagemang för kvinnors jämställdhet och ställning i såväl yrkeslivet som i samhället gäller än idag.

 

BPW på Facebook

Hej!
Första aktiviteten efter sommaruppehållet är After Work på Harrys onsdag 2017-08-23. Vi träffas där mellan 17.00-19.00.
Väl mött!
Styrelsen
... See MoreSee Less

After Work

augusti 23, 2017, 5:00e m - augusti 23, 2017, 12:00e m

Hej! Första aktiviteten efter sommaruppehållet är After Work på Harrys onsdag 2017-08-23. Vi träffas där mellan 17.00-19.00. Väl mött! Styrelsen

View on Facebook

Har du koll på din ekonomi? 2017-02-16 informerar Marianne Oxensjö från Swedbank i Landskrona oss om hur vi kan få våra hårt förvärvade slantar att jobba åt oss. Efter föredraget blir det lätt förtäring samt kaffe.
Tid: Torsdagen 2017-02-16 klockan 18.00.

Plats: BRF Ugnens lokal, Furutorpsgatan 56 A, Helsingborg.

Pris: Medlemmar 150 kronor, icke medlemmar 200 kronor. Betalning sker på plats.

Du är mycket välkommen! Ta gärna med dig en väninna.

OSA Senast 2017-02-14.

Hälsningar,

Styrelsen BPW Helsingborg
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tack för alla som kom igår på vårt klubbmöte på Lagmark Gastronomi och tack Torbjörn Lagmark att vi fick höra en inspirerande resa inom restaurang branchen! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Idag firar vi #BPWday och vill alltid synas! Fira med oss och klä dig i gult! 🙂

BPW Helsingborg
... See MoreSee Less

View on Facebook