Loading...
Ledare förbundsordförande 2020-02-02T15:13:37+02:00
image_pdf

LEDARE

Förbundsordförande Ulrica Franzén

BPW Sweden – framtidens kvinnliga nätverk

Ett nytt decennium har börjat 2020. Känns stort, och på något vis annorlunda. Förväntningar, ”nu kommer det ske, nu kommer det där jag väntat på att hända”. Ja, så kanske några av oss känner. Och en del kommer absolut att få uppleva det.
BPW som ett stort internationellt nätverk som funnit sedan 1930-talet, både internationellt och i Sverige, möter också förändringar, som vi måste hantera och rätta oss efter.

Det är spännande, det är utvecklande. Vi kan inte stå och stampa på samma ställe, år ut och år in. Vi ska möta vår omvärld, vi ska möta där vi kvinnor finns och de frågor som är viktiga för oss idag.

Så försöker vi inom BPW Sweden också att göra.
Vi har satt fokus på FN:s Agenda 2030, som så många andra organisationer och företag.  Det känns viktigt, viktiga frågor för vår framtid.

I Agenda 2030 finns 17 mål, vi har valt att framför allt fokusera på två av dem;
Mål 5. Jämställdhet
Uppnå jämställdhet och alla kvinnors och flickors egenmakt
Mål 8. Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt
Verka för varaktig, inkluderande och hållbar ekonomisk tillväxt, full och produktiv sysselsättning med anständiga arbetsvillkor för alla

https://agenda2030delegationen.se/agenda-2030/om-agendan/

Jag hoppas du som läser detta vill vara med på ”vår resa”, vår utveckling.
Hör gärna av dig.

BPW Sweden – en förening som riktar sig till alla yrkeskvinnor oavsett bransch och funktion.  Kontakta mig som ordförande eller någon av våra klubbordförande för mer information som finns under Kontakt

Välkommen att bli medlem i BPW Sweden!