BPW Luleå bjöd in till klubbkväll den 25 oktober där Lisa Nyström från Boden berättade om hur hon bytte från ”karriärliv i Stockholm till ett lugnare liv i Boden.”

Lisa är utbildad inom medie- och kommunikationsvetenskap och ville jobba inom stora koncerner med marknadsföring. Hon blev framgångsrik och jobbade väldigt mycket trots att barnen var små. Familjen bodde i en två och halva i Stockholm. Barnen fick dela rum medan Lisa och hennes man sov i en garderob. Karriären rullade på tills kroppen en dag sa ifrån och förändrade hennes syn på vad som är viktigt i livet. Lisas man är född i Boden och hon själv är från Lycksele. Lisa och hennes familj valde att flytta till Boden och lämnade storstadslivet bakom sig. Här bor familjen i ett stort hus med egen trädgård. I Boden bildade Lisa ett eget företag med hälsoprofil som idag är hennes levebröd. Vidare är Lisa engagerad i olika organisationer och styrelser i Boden under hennes fritid. Hälsa är ett viktigt och aktuellt ämne som engagerar många så även oss som lyssnade på Lisa ikväll.