Forum Jämställdhet Karlstad

BPW Swedens nationella omvärldsbevakare, Monica Lindsten Rooslien, deltog  i Forum Jämställdhet den 6-7 februari 2018 i Karlstad. Konferensen arrangerades av Karlstad kommun tillsammans med Sveriges Kvinnolobby. 900 konferensdeltagare och 100 talare samlades i Karlstad CCC där även flera ministrar och politiker deltog såsom Åsa Regnér, Annie Lööf, Birgitta Ohlsson m fl. Totalt 300 seminarier i mindre grupper och 5 intressanta program för alla i stora aulan.

Stort engagemang i Karlstad som värd för denna Jämställdhetskonferens. Fredsmomentet på Karlstad torg och statyn Gustaf Fröding var klädda i västar med budskap om fler föräldralediga pappor samt lika lön för kvinnor och män.

Stafettpinnen lämnades som avslutning på konferensen över till Luleå kommun som skall planera detta stora event januari 2019 tillsammans med Sveriges Kvinnolobby.

By | 2018-02-14T14:48:13+00:00 februari 14th, 2018|Nyhet|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment