BPW Sweden besökte BPW Estonia

Fyra kvinnor, Sirje Koop Palmqvist, Karin Persson, Yvonne Wahlberg och Elisabeth Wagner,  besökte BPW Estonias25-årsjubileum en helg i november. (på bilden syns Yvonne Wahlberg, BPW Jönköping t v och Pinella Bombaci, mitte, ny Regional Coordinator i BPW Europe) Programmet började med ett besök på ett innovationscentrum som presenterade Estlands digitala satsningar i världsklass med digitala pass för alla över 15 år. Därefter stadsvandring och slutligen en trevlig middag. Programmet finns beskrivet i bifogade material som Sirje sammanställt.

Sirje har även gjort en film från en utflykt i naturen utanför Tallinn.

https://youtu.be/YWgODl_x7Lw

 

By | 2017-12-18T19:27:11+00:00 november 21st, 2017|Nyhet|Kommentarer inaktiverade för BPW Sweden besökte BPW Estonia

About the Author: